Українське дитяче кіно

Українське дитяче кіно у Нових Санжарах
Хмарно, холодно, вітряно-у Нових Санжарах традиційна осіння погода. Ні жителів, ні гостей селища вона не злякає. Тож вдягайтеся тепліше-і вперед. А ми розкажемо, що цікавенького чекає на нашу малечу та учнівську молодь цього тижня.
За ініціативи відділу культури і туризму Новосанжарської селищної ради наша публічна бібліотека з 28 листопада по 20 грудня офіційно приєднується до показів клубного фестивалю "Українське дитяче кіно", яке вперше проводиться в Україні .
До програми фестивалю, який проводиться Артхус Трафік http://arthousetraffic.com за підтримки Державного агенства України з питань кіно http://dergkino.gov.ua та Фестивалю "Чілдрен Кінофест" http://childrenkinofest.com увійшли такі фільми:
- «Микита Кожум'яка» – анімаційний фентезі-фільм, знятий Мануком Депояном за мотивами однойменної казки Антона Сіяніки, що розповідає про хлопчика Микиту, який повинен врятувати світ людей і світ магії від відьми.
- «Трубач» – сімейний комедійний мюзикл Анатолія Матешка про суперництво двох дитячих оркестрів.
- «Іван Сила» – пригодницький біографічний фільм, знятий за книгою Олександра Гавроша «Неймовірні пригоди Івана Сили, найдужчої людини світу». Фільм оповідає незвичайну історію життя Івана Фірцака, який став артистом чехословацького цирку і побував у 64 країнах світу, дивуючи всіх своїми перемогами та дужістю.
- «Моя країна – Україна» – анімаційний народний казково-пізнавальний серіал про розмаїття нашої батьківщини; кожна історія – це казка, легенда або байка з конкретного місця в Україні, будь-то велике місто або маленьке село, поле або море.
Отже, 28 листопада о 10:00 годині Новосанжарська публічна бібліотека гостинно відкриє свої двері для наших найменших жителів громади, де у затишному читальному залі вони безкоштовно зможуть переглянути анімаційний фентезі-фільм «Микита Кожум'яка». А 29 листопада о 12:00 годині ми чекаємо на шкільну молодь на показі пригодницького біографічного фільму «Іван Сила».
Далі буде. Слідкуйте за нашими анонсами.
Телефон для довідок та організаційних питань щодо планування показів (05344) 3-10-14 Зуйкова Ірина Василівна, в.о. директора Новосанжарської публічної бібілотеки.




Комментарии

Популярные сообщения