Зустріч із дитячою письменницею ТЕТЯНОЮ ЛУНЬОВОЮ (ГОРИЦВІТ)


5 лютого о 10:00 год. у Новосанжарській публічній бібліотеці відбудеться зустріч із дитячою письменницею ТЕТЯНОЮ ЛУНЬОВОЮ (ГОРИЦВІТ).
Письменниця, лінгвіст, викладачка, еко-активістка Тетяна ГОРИЦВІТ викладає англійську мову в Полтавському національному педагогічному університеті. Авторка трьох книжок для дорослих і казок для дітей: «Усі ми будемо королевами, або Казка про Маринку та Мишенятко» (2012), «Зайченятко У» (2014), «Міські пригоди лісової шишки» (2018), «Будиночок, що пахне евкаліптом» (2019) та «Червона панда на ім’я Феєрверк» (2019).
Книги Тетяни Володимирівни написані майстерною, вишуканою, доступною для дитячого сприймання мовою. Вони вчать добру, вчать цінувати дружбу. Усі книги письменниці написані в стилі, близькому до магічного реалізму. Велике значення авторка приділяє питанням, пов'язаним з екологією і безпекою життя на землі.
Письменниця займається не тільки літературою, а й графікою. Авторка виступає і як талановита художниця, ілюструючи деякі свої книжки. Цим посилює естетичний вплив своїх творінь на читача. Оформлення книг – її творчий експеримент.
Тож чекаємо на усіх бажаючих !!! Гарантуємо, що буде цікаво!!!





Комментарии

Популярные сообщения