Найкращий читач Полтавщини

Сьогодні в нашій публічній біблотеці відбувся ІІ етап конкурсу "Найкращий читач Полтавщини" в рамках Всеукраїнського конкурсу дитячого читання "Книгоманія-2020", участь в якому взяли 19 найактивніших читачів нашої Новосанжарської громади. З 2006 року, щорічно Полтавська обласна бібліотека для дітей імені Панаса Мирного запрошує школярів 12-13 років з усієї області поборотися за звання кращих читачів й за подарунки. Цього року до ІІ етапу конкурсу були залучені юні любителі книг з Новосанжарського ЗЗСО І-ІІІ ступенів та Зачепилівського ЗЗСО І-ІІ ступнів імені Бориса Олійника.

Потрібно відмітити, що усі наші учасники показали неабияку спритність, ерудованість, начитаність та витривалість, адже їм потрібно було пройти 2 тури складних літературних випробовувань, до фінішу яких доходять лише найкращі знавці сучасної дитячої літератури, ерудити. Багато з них гарно впоралися із завданнями конкурсу та все ж перемогу здобула Курочка Ірина, учениця Новосанжарської школи, яка стала найкращим читачем Новосанжарської ОТГ. ІІ місце виборола Гуртова Катерина. ІІІ місце розділили Проскурня Арсен та Дорошенко Назар.

Переможці отримали грамоти, книги, а усі учасники - гарний настрій та кольорові кульки на згадку про Новосанжарську публічну біблотеку.


Вітаємо Ірину з перемогою! Бажаємо їй і всім юним новосанжарцям успіхів та цікавих мандрів книжковими морями!














Комментарии

Популярные сообщения