ДО УВАГИ КОРИСТУВАЧІВ НОВОСАНЖАРСЬКОЇ ПУБЛІЧНОЇ БІБЛІОТЕКИ


З 10 червня у нашій бібліотеці відновлюється обслуговування користувачів, але тільки на абонементі. Доступ до читальних залів, фонду, традиційних каталогів та інтернет-центру поки що обмежено.

Що потрібно знати

Перед початком відвідування бібліотеки проводиться скринінг усім користувачам/відвідувачам.

Не допускаються користувачі/відвідувачі, в яких при проведенні температурного скринінгу виявлено температуру тіла понад 37,2 *С .

Вхід до публічної бібліотеки здійснюється через дезінфікуючий килимок.

При вході у заклад організовано місце для обробки рук спиртовмісними антисептиками.

Допускаються у приміщення лише відвідувачі, які мають захисні маски або захисні засоби для обличчя, рукавички, одночасно не більше 2 осіб (за винятком обох батьків (опікунів) з дитиною).

Не допускаються у приміщення бібліотеки відвідувачі, що мають гострі ознаки захворювань верхніх дихальних шляхів (наприклад, лихоманка, нежить, кашель, чхання, ускладнене дихання).

Кількість осіб, яка може одночасно перебувати у приміщеннях відділів обслуговування, допускається у розрахунку 1 особа на 5 кв. м. площі простору, включаючи працівників бібліотеки.

При передачі предметів (наприклад, книг, документів) уникати прямого та близького контакту (предмети залишати на столі та / або полицях)

У випадках формування черги біля кафедри видачі книг, користувачі повинні дотримуватися безпечної (1,5-2 м.) дистанцій між собою та з працівниками бібліотеки.

Прийняті книги витримуються на обсервації від 10 до 14 днів.

Забороняється дезінфікувати поверхні книг дезінфікуючими препаратами на основі миючих засобів та спирту.

Запроваджено послугу видачі книг з фонду бібліотеки через приймання замовлень від користувачів за телефоном (05344) 3-10 -14) та електронною скринькою (nslibrary25@gmail.com).

Запрошуємо у світ книг!

Комментарии

Популярные сообщения