Святий Спас прийшов до нас

Свята і звичаї, а також мова – це ті найміцніші елементи, що об’єднують окремих людей в один народ, в одну націю. Збереження і примноження славних традицій українського народу, відродження духовності, народних звичаїв і обрядів є невід’ємною складовою роботи бібліотеки.

 

Серпень – час трьох свят: Медовий Спас, Яблучний Спас і Горіховий Спас. З кожним святом Спаса пов’язана певна релігійна подія. А за народними традиціями у кожного з Спасів теж є безліч особливостей.

 

Розвиваючи інтерес читачів до народознавчої тематики, працівники  нашої бібліотеки  в читальній залі оформили яскраву виставку-інсталяцію «Святий Спас прийшов до нас ». На жаль,у зв’язку з карантином,   читачі можуть ознайомитись  з літературою та поласувати дарими бібліотечного саду-огороду , вирощиними  власноруч нашими новосанжарськими трудівниками-бібліотекарами лише дистанційно.  А цього року урожай був славний! Серпень багатий на свята, звичаї та традиції! То ж хай серпневі свята принесуть у кожну українську родину злагоду, добро, добробут та достаток!












Комментарии

Популярные сообщения